ZBOR ČLANOV LKD GORICA NOVA GORICA

V soboto 29.02.2020 je v Dijaškem domu na Streliški poti v Novi Gorici potekal Zbor Članov Lovsko kinološkega društva Gorica Nova Gorica.

Zbor se je tako kot to  že zadnjih nekaj let začel s  strokovnim predavanjem. Tokrat smo v goste povabili Majo Kenda dr. vet. medicine iz Tolmina, ki je tudi sama vodnica reševalnih psov, da je pristnim osvežila znanje o prvi pomoči pri psih.

Zbor se je nadaljeval s predstavitvijo analize iskanja zastreljene divjadi, ki jo je pripravil kinološki sodnik Peter Razpet.  Ob tem velja zahvala tudi LZS  in našemu članu Primožu Bonetu, ki je  iz informacijskega sistema LISJAK pridobil podatke o krvosledništvu za izdelavo analize.

Zbor se je nadaljeval  z obravnavo pročil in dela LKD v letu 2019 in načrtov dela za leto 2020. Zbor članov je sprejel tudi sklep, da tako KZS kakor tudi LZS predlaga, da  naredita vse kar je v njihovi moči, da bodo  vzrejeni pregledi, pradvsem za goniče, brake in krvosledce  tudi na Primorsko -Notranjskem območju in tako približani vodnikom  lovskih psov, ki  želijo vzrejati lovske pse.

Priložene imate nekatere dokumente, ki jih je Zbor članov obravnaval in sprejel.

Zbor se je končal z večerjo  in družabnim srečanjem  članov.

 

 

Bi se nam pridružili ?